teisipäev, 10. november 2020

Maailmas kõige parem ränne - ÕPIRÄNNE!

Võib-olla olete kuskilt kuulnud, et Eestimaal elab seesugune mees nagu Heiki Vilep. Ta teeb kindlasti igapäevaselt kõikvõimalikke olulisi asju, aga täitsa kindlasti veedab ta väga suure osa päevast ja töönädalast erinevaid lugusid/luuletusi kirjutades. Seepärast tundus jube hea mõte alanud õppeaastal kõikides õppetegevustes just nimelt Heiki Vilepi kirjutistest inspireeritud olla. Olge te kõik teavitatud, et 2020/2021 õppeaastal on kõik Laanelinnu maja lapsed läbi ja lõhki eelpool nimetatud kirjanikuhärra teostest läbi imbunud. 

Heiki Vilep teab ILMSELGELT igasuguseid asju ka kollidest, sest et muidu ei oleks tal ju õnnestunud raamatute „Kapiukse kollid“ ja „Kapiukse kollid jälle platsis“ kirjutamine. Laanelinnu laste selleaastane esimene õpiränne sai seega KOLLIDE-TEEMALINE! 

Liikumisõpetaja Reedal oli saalis jälle uhke rada püsti ning kõik said korraks ka koolikoopasse ning sealt välja ronida:


No ja siis sai veel erinevates rühmades meisterdada seesuguseid asju nagu:







Ja vot just seepärast me arvamegi, et ei ole olemas maailmas teist nii head rännet kui seda on Laanelinnu ÕPIRÄNNE! Laanelinnus on endiselt HULLUPÖÖRA mõnus! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar